Onsdag 6/12

Japp, igår var det så dags för Julia att göra comeback i målet efter ett par års uppehåll, det såg RIKTIGT bra ut! Det var verkligen jättekul att hon hängde med igen. Lika roligt hade Mattias enligt säkra källor när Julia steg in i hallen efter träningen och skulle försöka gå! :-) Kul också att Mattias har riktat in sig på platsen bredvid Magnus på läktaren!

Annars har jag börjat planerat lite smått för nyårsafton. Det blir middag hos mig och Magnus för några av våra vänner. Har kollat lite recept för att hitta någon god mat att laga. Tasteline.com är en riktigt bra sida men många härliga recept! Kan också rekommendera Arla.se och Ica.se för Er som behöver inspiration, de har många bra tips, både för vardagsmat och lite mer festliga tillfällen. Efter middagen blir det Singstar och förhoppningsvis kan vi lira lite Buzz också, ser framemot detta!

Ikväll är det slapparkväll, ingen träning, bara hem och laga någon god mat och se på någon bra film!

Någon som har ett tips hur man gör för att få GP budet som kör ut tidningar i vårt område, att förstå att det inte är någon rallybana han kör på?! Dessutom kör han med högsta volym på radion så vi vaknar var och varannan natt... ARG! Vi har skrivit till GP om detta men inte fått någon respons överhuvudtaget...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback