Måndag 26/2

Ännu en helg över, kan man inte utöka helgerna med minst 1 dag? Egentligen är det helt sjukt att man skall jobba 5 dagar och få vara ledig endast 2! Var det verkligen så gud (?) tänkte sig att det skulle vara när han skapade oss?

 

Annars har helgen bestått av kalas, melodifestival och såklart, innebandy!

Magnus lag mötte RBK i Lördags. RBK var tvugna att ta poäng för att  inför sista omgången kunna spela utan press med ett säkrat kontrakt i bakfickan. Det märktes att RBK var betydligt mer laddade och motiverade än 0302 killarna som trots ledning med 4-2 inte kunde knyta åt den berömda säcken. Matchen slutade tyvärr med förlust 5-6 och det innebar också att Pantern kunde ta sig förbi 0302 i tabellen. Återstår att se om det blir ”slutresultatet” också. I sista omgången åker Magnus ner till Veddige för att spela mot nästjumbon, Veddige som redan är klara för en nedflyttning till div 3 nästa säsong. Pantern tar emot tabell trean GS-86 i Rydsbergshallen. GS-86 ligger trea i tabellen och kan varken avancera till plats nummer två eller bli av med sin bronspeng. Det kommer förövrigt bli en spännande kamp om seriesegern i div 2
Västra Götaland mellan Skoghall och Pixbo Wallenstam.

Just nu leder Skoghall serien på samma poäng som Pixbo, men med bättre målskillnad än Pixbo. (+50 mot +43) Om jag får sia om utgången så tror jag att Skoghall kommer att dra det längsta strået. Skoghall möter jumbon Ale, Pixbo skall möta Marstrand som också är nedflyttningsklart, men ett betydligt bättre lag än Ale. Dessutom har man ju redan 7 plusmål att gå på.

I går mötte vårt lag Guldheden och vi var förberedda på en tuff match då Guldheden i tidigare matcher spelat jämt mot både Björkekärr och Marstrand. I matchen mot Marstrand ledde man länge med 4-1 innan Marstrand vaknade till och vände matchen till vinst med 5-4. Matchen blev inte alls så jämn som vi hade förväntat oss, och vi vann med övertygande 9-2. Vinsten innebar att vi har möjlighet att spela hem seriesegern och säkra ett avancemang till div 1, redan nu på Lördag! Har Ni inget för Er så kom gärna dit och stötta oss, kl 16:30 på Lördag i Rydsbergshallen! Vill ni läsa mer om matchen som har som vanligt coach Mattis skrivit ett referat.

Förbundet har faktiskt lyckats att uppdatera sin hemsida med helgens resultat redan, så för Er som är intresserade kommer den senaste tabellen här; 
                                    
                                            tabell 2007-02-26

Nu väntar en vecka med, två, förhoppningsvis riktigt bra träningar som gör att vi kan vara ordentligt förberedda och laddade till tusen inför matchen mot Björkekärr till helgen. Tänk om vi kunde få fira på Lördag, det hade varit så fantastiskt kul!

Ett annat lag som jag hoppas kan få ”fira” på Lördag är mitt gamla lag Partille. Som Ni kanske har läst tidigare har de haft en tung säsong och är nu piskade att vinna den sista seriematchen på Lördag. Detta räcker dock inte eftersom de är beroende av att både Vänersborg och Sunnanå måste förlora sina matcher för att de skall ha någon chans att ta sig över det förhatliga nedflyttnings strecket! Olle och jag (kanske några fler) har funderingar på att åka ner och kika på deras match på Lördag, vi hinner precis innan vår egen samling.


Det kommer att bli många rafflande upplösningar i seriespelet till helgen! Skall RBK vinna mot Backadalen och därmed säkra en plats i kvalet till Elitserien? Samtidigt är Backadalen piskade att vinna mot RBK för att vara säkra på att behålla sin div 1 plats. Jag hoppas att RBK håller nerverna i styr och fixar seriesegern och sedan även kvalet, Göteborg skulle må bra av att ha två elitlag!

 Blir det Backadalen eller Älvstranden som får lämna div 1 Södra? Backadalen möter som sagt RBK och Älvstranden skall ta sig an Surte, det kommer alltså att avgöras i ett derby iår igen!

Melodifestivalen som gick av stapeln i Gävle denna Lördag innehöll flera bra bidrag, jag var het och tippade helt riktigt även denna vecka! (Kanske skulle man ha anmält sig till Koppens tävling).

Andreas Johnson är riktigt bra, vilken härlig röst den killen har! I Globen tror jag att det kommer först och främst stå emellan följande artister; The Ark, Sebastian och Andreas! Som någon tidning skrev; - Helt klart är att det kommer att bli en schlager kung i år!


Återstår att se vilken kung Olle kommer att bestämma sig för till slut! ;)

 

Simma Lugnt!

 

// K


 


Kommentarer
Postat av: Olle

som vanligt, har ja alltid haft svårt med dessa killar..finns så många tofräsch på denna jord!
Som tur är måste man ju inte välja :P

2007-02-26 @ 10:35:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback