Bättre sent än aldrig!

Vilken underbar TV-kväll det var i går, tackar gud för att man har TV4 Sport, annars hade man väl blivit tokig!

Första "hållplatsen" för kvällen var kvalseriematchen mellan Leksand och Västerås. Leksand var verkligen PISKAT att vinna för att inte elitseriedrömmarna redan efter omgång tre skulle gå upp i rök. Och som man gjorde det sedan! Västerås hade verkligen inte skuggan av en chans när dalmasarna äntligen visade upp för svenska folket att de KAN spela ishockey.

Hållplats nummer två för kvällen var kvartsfinalen mellan Täby och Storvreta. Täby hade chansen att spela till sig en plats i semifinalen om man tog hem vinsten denna kväll. Täby gjorde allt annat än en bra match och när det var ca 5 minuter kvar av matchen sade jag till Magnus; - I dag tror jag inte Täby kan vända detta... Strax efter det tog Täby timeout och sedan vet jag inte riktigt vad som hände... Det vet förmodligen inte Storvreta så här dagen efter heller... Alltså Täby, jag unnar dem verkligen ett SM-Guld! Helt otroligt kul att se på!

I morgon är det dags för lite ledigt igen, lika bra att passa på när Magnus ändå har påsklov! Blir en härligt sönderryckt vecka på kontoret!

LIKA SOM BÄR;

Danne Bron Sundbom                         Liam "Sökarna" Norberg
image150   image151

Jesper Blomqvist                                                            Måwe
image153  image154

Kommentarer
Postat av: David K

Täby är grymma, Linus Jämtdal sov nog gott inatt efter de 2 grymma straffarna. Wic-Täby i år igen i globen luktar det....

Postat av: Olle

Vilken tur att du drog dom två snygga killarna mot varandra...:) Olle Nöjd!!!!!

2008-03-26 @ 22:05:07
Postat av: Måwe

Va fan lägg av.. Nu säger verkligen alla att ja ser ut som blomqvist.. Det e inte ok att du starta det här :-)

2008-04-04 @ 16:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback