Badis!

Att vara mammaledig när våren närmar sig är helt underbart!

Igår var vi på badhuset och efter det tog vi en promenad tillsammans med Helena och Tilde ner mot Aspen. En lunch hann Helena och jag med på Aludden och sen promenerade vi vidare i det fina vädret. En underbart härlig dag helt enkelt!

Leah och jag gjorde dyk tillsammans för första gången i går och det gick jättefint! Magnus och skrottan har gjort det tidigare tillsammans men nu var det min tur. Leah är ett riktigt vattendjur, det är så kul att se hur hon plaskar runt och paddlar med armar och ben.



Idag fick vårt lilla hjärta sina fem månaders-sprutor och det gick fint. På första sprutan så kom det inte ens så mycket som ett litet pip utan hon tittade mest på tant M och undrade vad det var för filur. Andra sprutan var lite tråkigare men det finns ju inte något som inte lite mjölk kan bota!

På söndag skall lilla Nathalie döpas och idag har vi fixat den sista pusselbiten till doppresenten. Tusan vad svårt det är att hitta på något bra. Men vi får hoppas att det vi har införskaffat kommer att passa lilltjejen.

Nu har vi bokat dop för Leah. Det tog ett tag för oss att bestämma om vi ville ha dop eller ej. Tillställningen kommer att äga rum 2 maj. Nu skall vi bara knåpa ihop gästlistan och skicka ut inbjudningarna. Kul!

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback