God Jul & Gott Nytt År!

Ja, då var julhelgen över och i morgon är det nyårsafton, jösses, nu är alltså snart 2010 till ända...

Ett år som, som vanligt, innehållit både glädje och sorg. Men ändå ett år som på det hela taget får ses som helt ok. Leah livar ju upp tillvaron, och glädjen och kärleken över att hon finns till blir bara större och större för varje dag!

I morgon blir det en lugn nyårsafton för första gången på många år. Många av våra vänner väntar barn inom kort och det var faktiskt inte något större sug efter ett partaj. Så det blir middag, lite vin och lite spel tillsammans med Magnus, Leah och pappa. Känns som en helt perfekt nyårsafton! Tillåter vädret så tänkte vi ta oss ner till Aspen vid 17-tiden för att kika på fyrverkeriet som skall gå av stapeln där. Sedan blir det en god middag och mys resten av kvällen. Kanske hinns med lite pulkaåkning och korvgrillning också, vem vet?

Leah och Magnus har jullov och jag har jobbat. Lite segt att masa sig ur sängen när de två får ligga kvar och mysa. Inte blir det bättre av att man får bylsa på sig en massa kläder för att promenera ner till tåget i -20 grader. Man blir definitivt inte på bättre humör över att få stå och vänta på försenade tåg vareviga morgon, MORR! Men nu jobbar jag bara måndag och tisdag nästa vecka och sedan får jag vara ledig också, skall bli skönt!

Gott Nytt År på Er alla vänner!


Prao hos mamma!

 God Jul!


Besök på Universeum med pappa. En mjukishaj fick följa med hem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback