Fullt ös

Det senaste veckorna har varit fullbokade med roliga aktiviteter. Höjdpunkterna har såklart varit Johanna & Tomas bröllop och midsommarfirandet med goa vänner i härliga Lysekil. Passar också på att skicka med ett STORT GRATTIS till A&B - fantastiskt roligt! Vi väntar och längtar!




Bröllopet var en fantastiskt vacker och rolig tillställning. Det var LÄNGESEDAN man var hemma halv tre på natten. Vi var glada över att farmor var barnvakt så att vi kunde få en välbehövlig sovmorgon dagen därpå. Hemfärden blev ett kapitel för sig. Det var omöjligt att få tag på en taxi, så Keddy, som hade jouren och var ute och körde kom och hämtade upp oss i Tollered med sin STORA Allsugslastbil. En fantastiskt rolig avslutning på en fantastiskt rolig kväll - tack Johanna och Tomas, och tack Keddy!





Den här veckan har hittills varit fylld med strandbesök. Man får ju passa på att njuta av det UNDERBARA vädret som vi har begåvats med. I morgon väntar dock en utflykt till Gekås, väderprognoserna utlovar ju lite sämre väder i morgon så vi får passa på. Torsdagen tänkte vi tillbringa på Liseberg med familjen Pettersson! Resterande del av veckan får väl bestå av att hälsa på David & Silje som kommer ner från Oslo, några dopp i sjöarna runt omkring och sedan bara njuta av ledigheten.

Vi testade förresten Torskabotten idag, 20 grader i vattnet, underbart skönt!



Kram på Er och NJUT av solen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback