Pippi!

Dagarna bara flyger i väg och Leah lär sig nya ord varje dag, så underbart roligt att höra och se! Nu har hon dessutom börjat att sätta ihop ord så att det blir små mini-meningar.

Ungefär såhär kan det låta på dagarna;
Mamma mat.
Pippi där.
Mamma snäll.
Mamma sjunga.
Kasta bort.
Plocka bort.
Nalle där.
Mamma tycka om.
Kudde där.

Så kul att kunna kommunicera lite mer med henne "på riktigt" så att säga. Kan tänka mig att Leah också tycker det är kul, frustrationen över att vi inte alltid förstår minskar ju såklart!

Semestern närmar sig och det börjar bli dags att se över vad man har bland sina sommarkläder. Får köra ett par tvättmaskiner innan vi drar, tycker att det är skönt att tvätta kläderna när de har legat ett längre tag i garderoben.

anlage5.jpg



Vi har fått köpa lite sommarkläder och nya skor till Leah också, de hon hade i somras kan hon ju inte ha längre. Tur att morfar har en massa fina kläder på sitt jobb, lite rabatt skadar ju inte heller! :)
Inför flygresan så har vi skaffat oss en bärbar DVD-spelare som vi hoppas att Leah skall ha lite glädje av. Hon är ju inte så hemskt mycket för att sitta still annars. Med lite Molly Mus filmer blir säkert flygresan lite roligare. Förhoppningsvis kanske hon tar sig en liten lur också.

Ikväll blir det MRL pass på gymet och i morgon är det innebandträning igen. Sista matchen för säsongen är på lördag sedan är det dags för andra intressen att ta över ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback