Golf är kul - annat är tråkigt!

Vi hade en härlig fredag-lördag nere i Helsingborg tillsammans med pappa och Marita. Hotellet var fint, maten på Pub Ro var fantastisk och så var även golfbanan! Vasatorp TC alltså. Trots att det var så blåsigt och stundtals regnigt när vi var ute på banan var ändå upplevensen, och faktiskt också resultaten, väldigt bra! Kan verkligen rekommendera ett besök både på Pub Ro och Vasatorp om Ni är nere i trakterna kring Helsingborg!

I övrigt har det nog inte hänt så mycket egentligen. Veckorna rullar på och nu har jag jobbat i över en månad efter mammaledigheten. Känns som det är mycket längre. Dagis funkar fint med Leah nu och det är ju såklart en stor lättnad! Leahs rytmik har kört i gång igen och det är verkligen något som hon tycker är vansinnigt roligt! Hon kommer säkert att bli en sång & dans tjej, med inslag av lite idrott såklart! :)

Innebandyserien drar som sagt igång till helgen. Just nu är jag dock nere i en "svacka" och tycker faktiskt inte alls att det känns speciellt kul.. Formen känns bra, men det är ändå något som ligger och "gnager"...Men det kanske går över? Vi får se helt enkelt!

På lördag är det dags för Sebastians kalas, han fyller 4 år! Tiden går som sagt väldigt fort.. Enligt mamma L så önskar han sig följande; paket för att det är så roligt, och gärna något blått. Någon som har förslag? Skall bli kul att få träffa alla goa vänner också, long time no see! Hoppas få träffa fler den 2/10, då det vankas fest!

Ja just det, jag har klippt av mig håret också!


Kommentarer
Postat av: Bludde

Snygging!

2010-09-23 @ 15:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback