Övning ger färdighet!

I fredags var det dags för Leahs första simskola för säsongen. Tyvärr verkar det som om Vattenpalatset har delat in oss i fel grupp... Kunskapsmässigt så ligger Leah på samma nivå, men det funkar inte så bra med en liten tjej som snart skall fylla 2 tillsammans med 15 tokiga 4-åringar... Magnus skall ringa dem i dag och se om vi kan få till en bättre lösning. Leah är ju jätteduktig i vattnet men blir ju såklart lite orolig när det bufflas och stökas alldeles för mycket runt omkring henne. Om de inte kan lösa en plats till oss i en mer lämplig grupp, så hoppas jag att vi kan få omvandla det vi har betalt för till ett säsongskort till familjen. Då kan vi ju ändå gå och bada ofta och så kan vi underhålla Leahs kunskaper tills hon blir lite äldre och kan ta nästa steg!

På lördagen var det dags för Sofia's 30-års fest. Det var bara att fixa flätor i håret, dra på sig cowboyhatten och ladda pistolen. Det var en mycket trevlig fest, om än lite kallt, tur att det fanns lite filtar att låna. Vem tänker på att det nästan kan landa på nollan på kvällarna när det fortfarande är så varmt på dagarna? Ladan skyddar ju mot vind osv, men den håller ju inte direkt värmen. Miljön var dock verkligen "Best Western". Grillade hamburgare och bruna bönor stekta på en murikka, mer tidsenligt kan det väl knappast bli!?

  


På söndagen var det dags för säsongens första träningsmatch. Vi skulle upp till Fristad för att möta det lokala damlaget, ett lag som tydligen huserar i Västa Götalands div 2. Vi gjorde en bra match och lyckades vinna med 5-4. Får ses som en helt godkänd insats och en bra premiär för vår del. Försäsongen har ju inte direkt kunnat planerats efter de nya förutsättningarna som helt plötsligt dök upp! Till helgen är det Björnslaget som gäller och sedan är det inte många veckor kvar till seriepremiären. Skall bli spännande att se om vi kan skrälla och få med oss ett par poäng under säsongen!

Nu hoppas vi att Leahs hosta, som dök upp i går, inte blir värre och att hon snart blir av med den lilla förkylning som hon har dragits med senaste veckan. Själv känner jag mig äntligen piggare från monsterförkylningen och hoppas att det sista också snart skall vara borta! Dagisbaciller - Veckans Kalkon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback