Kolmården

För ett tag sedan bokade vi in en liten tripp till Kolmården och det bar alltså av till Norrköping nu under Valborgshelgen. Eftersom det var öppningshelg på parken och väderleksrapporterna utlovade fint väder förberedde vi oss för massinvasion a-la´ GeKås… Men ack så fel vi hade!

   

Trots fantastiskt väder var parken i det närmaste tom på folk. Det blev till ett paradis för oss som ändå hade tagit oss dit. Tänk dig en nöjespark där du kan göra vad du vill, när du vill, utan att behöva stå i minsta tillstymmelse till kö, fantastiskt! När vi skulle åka Delfinexpressen (bergochdalbana) så behövde vi inte ens lämna attraktionen mellan åken utan kunde sitta kvar och åka hur många varv som helst. Tänk om man kunde få uppleva det på Liseberg någon gång? 
Tänk dig också lyckan hos en tre-åring som får åka karusell tillsammans med den "riktiga" Lille Skutt? Bamses Värld finns ju också inne på Kolmården. Där spatserade Bamse, Lille Skutt och Skalman runt på gårdsplanen efter avslutad teaterföreställning.

 Vi hade bokat ett paket med två dagars entré och övernattning på Vildmarkshotellet som ligger precis i anslutning till parken, och med ”egen” entré. För barnfamiljer verkligen det optimala alternativet!


Utsikt från vårt hotellrum - vackert!


Det var alltså en nöjd och glad familj som efter två dagars intensivt ”parkande” satte sig i bilen på måndagseftermiddagen för att köra tillbaka mot Floda igen. Dessutom klämde vi in ett besök på Lager157 på vägen hem och fick med oss lite fina kläder hem också, en bonus!


Här kommer en liten bildbomb från trippen;


   

Vackra tigrar

 
Man kan ju inte bara titta på djuren hela dagarna när det finns så mycket annat roligt.


Här skulle inte jag vilja trilla in, ser lite läskigt ut med alla rensade kadaver...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback