Jag blir så trött!

Just nu förs det en debatt och olika träningsformer, vilka som är bra/effektiva respektive inte bra/inte effektiva...

För mig känns det som stor okunskap och inskränkthet om man klankar ner på en annan träningsform bara för att stå (till leda) upp för "sin egna" träning och den form och uttryck som den tar sig. 

För mig är inte det viktiga vad man tränar eller hur man tränar, bara ATT man tränar! Alla har olika kroppstyper och olika mål med sin träning. Att man rör på sig i någon form måste väl ändå vara det viktiga, eller?

Jag själv är väldigt nöjd med den träning som jag kör och de resultat som den ger mig! Alla kanske inte vill ha ett 6-pack och synliga muskler, andra kanske inte vill väga 50 kilo och "bara" vara smal i kroppen? Några kanske inte alls vill nå några "resultat" annat än att må bra och att kunna orka med vardagen. Även om det i sig, i mina ögon, är ett toppenfint mål!

Så sluta klanka ner på andra träningsformer och låt folk köra det som passar dem!

Skall jag tycka något i denna debatt så är min ståndpunkt att det är bra med varierad träning av alla de slag. Detta för att få de bästa resultatet man kan själv kan uppnå (inte vänja kroppen vid en specifik träningsform)och för att hålla kroppen skadefri.

Själv gick jag ner 20 kilo efter min graviditet och är rätt nöjd med resultatet. Både kroppsmässigt och viktnivån som jag nu befinner mig på.

Bara för att visa vilka resultat jag har nått kommer här några aktuella formbilder...

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback